| Sint-Jacobsschelp |
€ 11,50 |
| Vispannetje met diverse vissoorten en saffraansausje |
€ 10,50 |
| Scampi’s (6) diabolique, met curry of in kruidenboter |
€ 10,50 |
| Tongfilets op z’n Oostends (grijze garnalen, mosselen, fijne groenten) – Voorgerecht |
€ 13,50 |
| Tongfilets op z’n Oostends (grijze garnalen, mosselen, fijne groenten) – Hoofdgerecht |
€ 18,50 |
| Normandische tongfilets (grijze garnalen, mosselen, paling, sint-jacobsvruchten, kreeftenvlees) – Voorgerecht |
€ 16,50 |
| Normandische tongfilets (grijze garnalen, mosselen, paling, sint-jacobsvruchten, kreeftenvlees) – Hoofdgerecht |
€ 21,50 |
| Kabeljauwhaasje op vel met gebakken witloof en graanmosterd sausje – Voorgerecht |
€ 16,50 |
| Kabeljauwhaasje op vel met gebakken witloof en graanmosterd sausje – Hoofdgerecht |
€ 21,50 |
| Op z’n vel gebakken zeebaarsfilet met zuiderse groentjes – Voorgerecht |
€ 13,50 |
| Op z’n vel gebakken zeebaarsfilet met zuiderse groentjes – Hoofdgerecht |
€ 18,50 |
| Op vel gebakken kabeljauwhaasje met gebakken prei en lichte curry – Voorgerecht |
€ 16,50 |
| Op vel gebakken kabeljauwhaasje met gebakken prei en lichte curry – Hoofdgerecht |
€ 21,50 |
| Gebakken zalmfilet met choronsausje – Voorgerecht |
€ 13,50 |
| Gebakken zalmfilet met choronsausje – Hoofdgerecht |
€ 18,50 |
| Trio van tong, lotte en zalm met fijne groenten |
€ 17,50 |
| Bouillabaisse met (tong, zalm, zeeduivel, roodbaars, gamba, scampi en schelpen) |
€ 22,50 |
| Kreeft in een “nage” van groentjes |
€ 29,50 |
| Bouillabaisse met halve kreeft en Bretoense schelpdieren |
€ 41,50 |
| Paling in t’groen, tomaat of gebakken (voorgebakken frietjes) |
€ 28,50 |
| Varkenshaasje in kruidenkorst en seizoengroenten |
€ 17,50 |
| Wit van jonge kalkoen “Archiduc” met witloof en fijne boontjes |
€ 17,50 |
| Kalfsfilet en zwezerik met lichte graanmosterd |
€ 24,50 |
| Parelhoenfilet met dragonsausje en seizoensgroenten |
€ 17,50 |
| Lamskroontje met seizoengroentjes en aardappelgratin |
€ 24,50 |