0
Deze website toont slechts een greep uit de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Heeft u persoonlijke wensen of suggesties, dan zijn wij steeds bereid deze voor u op een professionele manier te realiseren.
Gegarneerde zalmschotel met tomaat garnaal | € 19,50 |
Visschotel met gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, perzik met tonijn, maatje, vispastei, gerookte rivierpaling, eitje met krab en gamba | € 24,50 |
Visschotel met halve kreeft, gekookte en gerookte zalm, maatje, tomaat garnaal, vispastei, perzik met tonijn, gerookte rivierpaling en gamba | € 45 |
Vis en vleesschotel met gekookte zalm, gerookte zalm, tomaat garnaal, maatje, perzik met tonijn, gamba, wildpaté met uienconfituur, parmaham, beenhesp, coppa en kip | € 26,50 |
Oesters: Zeeuwse creuzen | € 1,50 |
Oesters: Zeeuwse creuzen open | € 1,70 |
Oesters: Zeeuwse platte 5/0 | € 3,40 |
Oesters: Zeeuwse platte 5/0 open | € 3,60 |
Oesters: Gillardeau nr 3(de Rolls – Royce onder de oesters) | € 3,90 |
Oesters: Gillardeau nr 3(de Rolls – Royce onder de oesters) open | € 4,10 |
Aperitiefschotel: 3 creuzen, gamba, scampi, kreukels, wulken en ongepelde garnalen | € 17 |
Halve kreeft “Belle-Vue”. | € 29,50 |
2 Zeeuwse platte, 3 creuzen, krab, langoustine, gamba, scampi, wulken, kreukels, ongepelde garnalen en assortiment van Bretoense schelpen | € 27,50 |
Aangevuld met halve kreeft (kreeften van +- 800 gr) | € 45,50 |
Aangevuld met halve kreeft, maar zonder krab | € 40,50 |
Supplement king crab | dagprijs |
Tomaten, waterkers of gevogelte | € 7,00 |
Pompoensoep | € 9,00 |
Kreeftensoep | € 10,00 |
Sint-Jacobsschelp | € 11,50 |
Vispannetje met diverse vissoorten en saffraansausje | € 10,50 |
Scampi’s (6) diabolique, met curry of in kruidenboter | € 10,50 |
Tongfilets op z’n Oostends (grijze garnalen, mosselen, fijne groenten) – Voorgerecht | € 13,50 |
Tongfilets op z’n Oostends (grijze garnalen, mosselen, fijne groenten) – Hoofdgerecht | € 18,50 |
Normandische tongfilets (grijze garnalen, mosselen, paling, sint-jacobsvruchten, kreeftenvlees) – Voorgerecht | € 16,50 |
Normandische tongfilets (grijze garnalen, mosselen, paling, sint-jacobsvruchten, kreeftenvlees) – Hoofdgerecht | € 21,50 |
Kabeljauwhaasje op vel met gebakken witloof en graanmosterd sausje – Voorgerecht | € 16,50 |
Kabeljauwhaasje op vel met gebakken witloof en graanmosterd sausje – Hoofdgerecht | € 21,50 |
Op z’n vel gebakken zeebaarsfilet met zuiderse groentjes – Voorgerecht | € 13,50 |
Op z’n vel gebakken zeebaarsfilet met zuiderse groentjes – Hoofdgerecht | € 18,50 |
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met gebakken prei en lichte curry – Voorgerecht | € 16,50 |
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met gebakken prei en lichte curry – Hoofdgerecht | € 21,50 |
Gebakken zalmfilet met choronsausje – Voorgerecht | € 13,50 |
Gebakken zalmfilet met choronsausje – Hoofdgerecht | € 18,50 |
Trio van tong, lotte en zalm met fijne groenten | € 17,50 |
Bouillabaisse met (tong, zalm, zeeduivel, roodbaars, gamba, scampi en schelpen) | € 22,50 |
Kreeft in een “nage” van groentjes | € 29,50 |
Bouillabaisse met halve kreeft en Bretoense schelpdieren | € 41,50 |
Paling in t’groen, tomaat of gebakken (voorgebakken frietjes) | € 28,50 |
Varkenshaasje in kruidenkorst en seizoengroenten | € 17,50 |
Wit van jonge kalkoen “Archiduc” met witloof en fijne boontjes | € 17,50 |
Kalfsfilet en zwezerik met lichte graanmosterd | € 24,50 |
Parelhoenfilet met dragonsausje en seizoensgroenten | € 17,50 |
Lamskroontje met seizoengroentjes en aardappelgratin | € 24,50 |
De gerechten zijn te verkrijgen vanaf 8dec ’23 tot 22 jan’24.
Alle gerechten worden op inox plateau’s geschikt waarvoor 15 € waarborg gerekend wordt.
Gratis thuis levering vanaf 50€.(straal van 10km) De winkel is open zondag 24 en 31 dec. van 10.00 tot 16.00. Kerst-en nieuwjaarsdag van 10.30 tot12 u